ŐSZI SZÜNET

2016. október 29.-november 1. között szünetet tartunk, nem lesz edzés.

Első edzés időpontja 2016 november 2. , délelőtt 9:00. 

A szokásos éves hajókarbantartás vár ránk, így szerdától részletekben, de mindenkinek gyönyörű tisztára kell mosnia a hajóját! Ehhez küldhetnétek otthonról egy-egy viledát, rongyot, öreg törölközőt!

Ez a feladat mindenkire nézve kötelező! 

Most kerül összeírásra az is, hogy melyik hajónak, mi a problémája! Ezeket a Jámbi szokta orvosolni, de azért én kérném az apukákat, ha a gyermeketek jelzi, hogy kellene bele egy gurtni, vagy egyéb apróság ne fogjátok vissza magatokat! Mert hát ugye ott van még az összes csapat hajó is!

Egyéb őszi munkálatok is zajlanak ilyenkor pl.: stég felszedése, tisztítása, de ezeket a nagyobbakkal meg tudjuk oldani.

Edzésidőpontok: 2016.nov.2-5. -ig 9:00   MINDEN CSOPORTNAK!  (KEZDŐKNEK IS!!!!!!!)

SÍ/SÍFUTÓ/FUTÓ TÁBOR

Közkívánatra sítábort szervezünk a szokott helyünkre Kokava-Lineába a téli szünet idején. Hamarosan lesznek ezzel kapcsolatban pontos adataim, már bekértem az ajánlatot. 

A tervezett időpont: 2016. december 27-30, vagy december 28-január 1.

Időjárástól lesz függő, hogy lesz-e alkalmunk síelni, vagy sífutni, de az eredi futás és túra sem tart vissza bennünket!

Kezdjetek el gondolkodni kit érdekelhet! A két nagyobb és a Szilvi féle minis csoportot érinti az út!

FADD-DOMBORI FELÚJÍTÁS

Fadd-Domboriban az edzőtáborban nagy erőkkel folynak a felújítási munkálatok. Ki lett cserélve az összes külső-belső nyílás záró, valamint a felső szint szigetelve lett és a lambéria gipszkartonra lett cserélve. Levonultak már a kőművesek és most folyik az épület belő festése. Előreláthatólag november elején lesz kész minden. Viszont még novemberben a kölyök válogatott jön táborozni, így gyors takarításra és rendrakásra lesz szükség. Ehhez várjuk majd a nagyobb "gyerekek" és esetlegesen anyukák segítségét is egy napra. Jönni fog két takarító is de el kelne a segítség.

Ha valakinek kérdése merül fel az keressen minket bátran!

 
 
 

2016 | MEDIAPORTAL Kft. © Minden jog fenntartva