TÁJÉKOZTATÓ 2017 január-február

VERSENY ÉVAD:

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség honlapján megtekinthető már az idei versenyek dátuma. (www.kajakkensusport.hu, Naptár fül, letöltés gomb alatt)

Hamarosan és is kiirogatom , hogy korosztály szerint kit melyik érinti, valamint az edzőtáborok időpontját is!

Első verseny: 2017. február 11. szombat, Paks Fizikai Felmérő , taggyűlés utáni nap:-) - minden korosztályt érint, még a kezdők közül is fogok nevezni egy-két ügyesebb gyerkőcöt!!!

ÉVADZÁRÓ/TAGGYŰLÉS

2017 február 10. péntek Fritz Pincészet , Kezdet 15:00, tehát 14:45-re mindeniknek ott kell lennie, a kapuk záródni fognak, szóval vegyétek komolyan, ha bent akartok lenni

Mivel új sportolóink is van, így feléjük és szüleik felé is jelezném, hogy a rendevzmény számukra is kötelezően ajánlott. Megfigyeléseink azt mutatják, hogy aki kihagyja az évadzárót, abból nagy eséllyen nem lesz kajakos:-) 

Megjelenés: sportosan elegáns, fiúk számára farmer+ing , lányok tudnak öltözködni, nekik nem kell leírni. Fiúk a sportcipőjüket és a kapucnis pulcsijukat szépen otthon hagyják. Adjuk meg a módját:-)

Amit hozni kell az a szokott egy  tálca süti vagy szendvics. Eldobható tálcán, citromságra szalvéta legyen alatta. Pogácsát ne hozzatok, azt kapunk.

Már az eddigi években is betöltöttük a teret, most még többen leszünk. A szponzorok visszajelzései alapján az ő számuk is jóval több lesz. Valószínűleg nem lesz annyi szék ahányan leszünk, fogunk hozni még sörpadokat. A szülőket kérném, hogy szokott módon a terem hátsó felében foglaljanak helyet. 

Amiben segíteni kellene:

Csütörtök délután terem pakolás a pincészetben: Jámbival nagy fiúk

Péntek 14:00 rendezkedés , Nikivel nagy lányok

Elpakolás a rendezvény után , közösen mindenki

Négy szülő kellene a rendezvény elejére: 2 fő a tagsági és vendég jelenléti ív aláíratására, 2 fő a kabátok átvételére. (Ezek elrenedzése miat is kiemelten fontos, hogy időben érkezzetek!!!!!!!!!!!!)

16:00-tól már a szponzorok is csatlakoznak, fontos, hogy mindenki a helyén legyen és profi benyomást keltsünk, ne legyen káosz és tudjuk tartani az időbeosztást amit kiküldtünk számukra.

Várunk Benneteket szeretettel! Reméljük az idén is jól fogjátok érezni magatokat! Igyekszünk érdekessé tenni a rendezvényt!

Szorítsatok, hogy behavazzon mint minden évben, mert akkor lesz sikeres sz évünk, ha meg kell küzdenünk az elmúlt szezon lezárásért!!!!

 

 
 
 

2017 | MEDIAPORTAL Kft. © Minden jog fenntartva