MARATON VILÁGBAJNOKSÁG

GYŐR

2015.szeptember 11.-13.

Az egy hete megrendezett maraton VB válogatón a szekszárdi csapat kiválóan szereplet, minden számban a mezőny elején végeztünk. Azonban kiváló versenyzésüknek köszönhetően Korsós Zsófia és Nagy Viktória nyerni tudott, így megszerezték a jogot arra, hogy a szeptemberi Világbajnokságon K-2 ifjúsági 17 kilóméteres versenyszámban a magyar válogatott tagjaként rajthoz állhassanak!!! Ehhez szívből gratulálunk nekik!

Nagy esemény ez a lányok életében, valamint a klub történetében is, hiszen most előszőr jutott ki versenyzőnk nemzetközi versenyre, és külön öröm, hogy idén a Világbajnokságot Magyarország rendezi. Tehát hazai közönség előtt, hazai pályán versenyezhetnek a lányok.

Most tehát feltehetik nekünk is a kérdést , mit csinálnak ezek a lányok, hogy elverik az ifiket??? Hát sokat edzenek, és javában tart a felkészülésük a VB-re, amely reméljük rendben le fog zajlani, Győrben és itthon egyaránt.

De kell majd a bíztatás, a buzdítás, melyben csak ti segíthettek igazán!!! Ezért kérünk minden sportolónkat, és azok szüleit, hogy akik csak tehetik vegyenek részt a VB.-én, és nézzék meg testközelből, milyen is egy igazi maraton verseny, az biztos, hogy nagy izgalmakban és élményekben lesz részetek! 

Szurkolói buszt indítunk a SZOMBATI napra (futam 9:03.kor indul, tervezett indulás 5:00), melybe 21 fő tud beülni. Részvételi díj: 3.600,-Ft/fő. Amennyiben igénylitek vasárnapra is le tudjuk foglalni a buszt. 

Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 27. az összeg befizetésével. Próbálunk ingyen belépő jegyekhez jutni, de azok száma még nem végleges. Az ingyen jegyeket sportolóink között kívánjuk szétosztani.

Készüljetek ti is, GYERTEK EL, hozzatok molinókat és mutassuk meg, hogy Szekszárdi Kajak-Kenu SE. milyen hangosan tud szurkolni!!!!

Kövessétek nyomon az eseményt a gyor2015.hu weboldalon. 

Az alább csatolt felhívás alapján minden kedves egyesületi tagunkat és bővebb családját, baráti, rokoni társaságot szívesen fogadunk a rendezvényünkön:

 
 
 

2015 | MEDIAPORTAL Kft. © Minden jog fenntartva